Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lauko art gallery s.r.o. otevřena!

Vážení přátelé a příznivci umění !


20180706_101210.jpg
Od ukončení činnosti GALERIE NAIVNÍHO UMĚNÍ s.r.o. v původních prostorech v Kutné Hoře, Husova 143 uplynul rok. Během tohoto období jsem provozoval a nadále provozuji galerii formou umělecké agentury a pod touto hlavičkou jsem uspořádal několik zajímavých uměleckých produkcí, o nichž jste se jistě dočetli na fcb stránkách. Vzhledem k tomu, že jsem byl v posledním období často dotazován, jestli bude v Kutné Hoře otevřena podobná galerie, dospěl jsem k rozhodnutí, že onen dluh vůči mým fanouškům nelze bagatelizovat. Podotýkám, že ačkoliv moje aktivity v médiích poněkud stagnovaly, neznamená to, že bych zahálel. Naopak, o to více jsem byl aktivní v atelieru a vytvořil řadu nových obrazů, které počínaje dnešním dnem prezentuji v nově otevřené galerii na adrese Husova 139 v Kutné Hoře.

20180706_101302.jpg

Byť jsou to prostory komornější, plně vyhovují mému záměru a připravil jsem je tak, aby návštěvníci mohli v nové galerii strávit příjemné chvíle nejen v kontaktu s mými obrazy.

 

 

 

Nabízím posezení s dobrou kávou, občerstvením i osobní prezentaci prostřednictvím komentované prohlídky. Činnost nové galerie bude prozatím zaměřena výhradně na prezentaci mé tvorby, ale do budoucna nevylučuji možnost pořádání výstav vybraných autorů. Ačkoliv oficiální otevření proběhne za měsíc (o čemž budu informovat na webu i v tisku), zvu Vás již nyní na návštěvu do nových prostor. Název galerie ponese oficiální název Lauko art gallery s.r.o.